Nejnovější recenze ze sekce Auto zrcátka
Vicma VIC-EH945D Vnější zpětné zrcátko pravé pro Honda VFR 800, NC 700, Integra 700, CRF 1000L Africa Twin. CB 1000R
- Vypadá kvalitně, výhled dozadu dobrý a v provozu se nechvěje.
Vypadá kvalitně, výhled dozadu dobrý a v provozu se nechvěje.
Vicma VIC-EH945I Vnější zpětné zrcátko levé pro Honda VFR 800, NC 700, Integra 700, CRF 1000L Africa Twin. CB 1000R
- Vypadá kvalitně a v provozu se nechvěje, výhled také dobrý.
Vypadá kvalitně, výhled dozadu dobrý a v provozu se nechvěje.
- Dobrá cena
Zatím jsem s výrobkem spokojen. Pokud vydrží přísavka, vřele výrobek doporučuji.
- Zrcátko dobře zobrazuje mrtvý úhel.
- Je vidět, že byl výrobek vyroben v Číně. Jedno zrcátko bylo na jedné straně otlučené. Přilepení zrcátka přímo na velké zrcátko, bez použití kloubu, bylo dost komplikované, nešlo mně oddělit lepící části. Vzhledem k tomu, že je zrcátko vypouklé, je dle mne dost malá plocha na přilepení k druhému "plochému" zrcátku, tedy bez použití kloubu. Dle mne by k přilepení přímo na zrcátko (bez kloubu) měl výrobce dodávat něco jiného. Čekám, kdy přilepená zrcátka ztratím.
Jedná se čínský šmejd, který by ovšem dobře zobrazoval mrtvý úhel.
- kvalita
- Dobré upevnění, variabilní
Bezproblemova instalace, vse pasuje, tak jak by clovek cekal u nahradniho dilu. Dobra cena. Neobsahuje dve bile plastove packy ktere je treba vzit z puvodniho rozbiteho zrcatka.
Zakoupil jsem ND na VW Transporter.
Velmi mile mě překvapil ověřovací telefonát z obchodu a také kvalita dodaných dílů.
Za mě 100,0%
Ještě jsem musel nalakovat a se sadit,ted mohu namontovat k plné spokojenosti.
Originální díly za přijatelnou cenu.
Teleskopické inspekční LED zrcátko 285-876mm KD10189 KRAFT&DELE KD10189
Přidáno: 3. dubna 2023
(naposledy upraveno 3. dubna 2023)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
super kvalita krasne peknedekuji
- Levny, pasuje
- krátký závit
- velmi lehké a super jednoduchá montáž .Za mojí osobu 1*
- vysoká cena neodpovídá zpracování
- Vše dokonale pasuje
ok, jsem spokojen
Perfektní věc, navíc za dobrou cenu.
- Po namontování funguje
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »