Nejnovější recenze ze sekce Auto zrcátka
Recenzoval som už opačné zrkadlo viac času tomuto šmejdu nemiemin venovať.
Objímka sa nedá dotiahnuť odejde vždycky hlavička šroubu a zrkadlá sú nestabilné. Maximálne tak na deckú trojkolku. Ani to ne.
Každý řidič je rád, když při dešti má zpětné zrcátka čisté a bez kapek vody. Tato folie tento problém vyřeší naprosto bez problémů.
- Proste sfericke pridavne kulate zrcatko od kvalitniho vyrobce Lampa, dulezity vyrobek pro zvyseni aktivni bezpecnosti, preferovany produkt
- Sedí
Díl na auto sedí bez problémů. Šrouby nejsou součástí, při výměně je potřeba použít šrouby původní. Těsnění mezi zrcátkem a karoserií je již na zrcátku nasazeno.
Tento produkt jsem nezakoupil
Velmi dobré pro slepý úhel - spokojen.
Zrcátko z Číny má "méně tuhou aretaci nastaveni" a při "překlopeni proti oslňění" v noci, není nic vidět.
Jiný rozměr, originál je 1Z1 857 521 F , vyhozené peníze za čínský dovoz, nepřehledný katalog nabídky OB Autodíly.
- zboží vybrané podle přehledného katalogu
Jsou sice kvalitní, ale nehodí se na každé automobilové zrcátko. Nepoužil jsem je!
Nalepovací fólie opravdu plní svůj účel.
- Dobře zabalené
- Perfektně sedí na Focus Mk1, dodáno s vnějším molitanovým těsněním, kryt zrcátka dodaný zvášť pro jeho případnou úpravu do barvy vozidla. Mechanicky funguje bezvadně.
pasuje
Jsem spokojen je to v pořádku
Jsem spokojen , výrobek v pořádku. Doporučuji
produkt odpovídá dané kvalitě
- universální černá barva při nutné výměně po kolizi
- flexibilita a přizpůsobení se tvaru zrcátka
- přeci jen trochu časově náročnější montáž a demontáž
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »